Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
FÜSTCSÖVEK

TURBODYM VÍZMELEGÍTŐ ADAPTER CSŐKÍGYÓVAL

169.000 Ft
Menny.:db

A vízmelegítőt úgy tervezték, hogy a kandalló füstgáz elvezető nyílására szereljék fel. Visszanyeri a kandallókályha égésterméből kilépő füstgázokban lévő hőenergia egy részét. A hőt ezután a használati melegvízbe vagy a központi fűtési rendszeren keresztül a lakótérben lévő radiátorokba továbbítja. Nagyon gazdaságos hőforrás, mivel nem igényel további tüzelőanyag-fogyasztást, hanem a felfelé távozó füstgázok felesleges hőjét használja fel. A forró füstgázok felfelé áramlanak és felmelegítik a cserélő héjában lévő vizet. A forró víz a hőcserélő oldalfalán található csapon keresztül távozik. A turbodim radiátorokkal és padlófűtési rendszerekkel való használatra is alkalmas, ha a gépészet megfelelően van kialakítva. 

A turbodim acélból készül, amelyet úgy terveztek, hogy magas hőmérsékleten működjön. Ez az anyag alkalmas a központi fűtési rendszerekben való használatra, és biztosítja a készülék nagyfokú megbízhatóságát, hőállóságát és hosszú távú működését.

A készülék központi része a belső kamra, amely a víz és a fűtőközeg, azaz a füstgázok közötti érintkezési felületet növelő csőrendszert tartalmaz. Ezen kívül a turbodym egy tekerccsel, azaz rézcsővel van felszerelve, amely a készülék hővédelmét biztosítja.

Gyártó: KRATKI
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: TURBODYM/W/W

Paraméterek

TELJESÍTMÉNY (KW) legfeljebb 7 kW (a kandalló betét teljesítményétől is függ)
MÉRETEK MAGASSÁG X SZÉLESSÉG (MM) 560x316
FÜSTGÁZ ÁTMÉRŐJE (MM) 200
HŐHATÁS (%) akár 60% (a kandalló hatékonyságától függően)
SÚLY (KG) 25,6
VÍZKAPACITÁS (L) 17,5