Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

INVICTA SEVILLE 2 ELEFÁNTCSONT 150mm 7kW

529.150 Ft
Menny.:db

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

NVICTA SEVILLE 2 elefántcsont színű, speciális kerámia bevonattal 

Öntöttvas kályha, klasszikus kialakítással, amely bármilyen belső térbe illik.

Kiváló minőségű öntöttvasból készült, amely anyag nagyon ellenálló a magas hőmérsékletekkel szemben, és kiváló hőtároló képességgel rendelkezik, melyet a tűz eloltása után is fokozatosan ad le. Az égéstér öntöttvas ráccsal, terelőlemezzel és kivehető hamutartállyal van felszerelve. A füstgázokat felülről 150 mm átmérőjű füstcsővel tudjuk elvezetni.

Öntöttvas ajtó, hőálló üveggel és ergonomikus fogantyúval ellátva. A tűzhely négy karcsú lábon nyugszik, ami könnyű megjelenést kölcsönöz a tűzhelynek. Az égésszabályozó a tűztér ajtaján található.

Tiszta üvegrendszer, amelynek légfüggönye elválasztja az üveget az égéstértől, így az tiszta marad.

A szabadon álló tűzhely innovatív másodlagos égési rendszerrel van felszerelve, amely a készülék hátulján keresztül fújja a levegőt. A levegő a hátlap és a ház közötti kamrában történő előmelegítés után az égéstérbe kerül. Ennek a megoldásnak köszönhetően nő a készülék hatékonysága, és csökken a fa elégetésekor a levegőbe kerülő gázok és részecskék mennyisége.

Az INVICTA fűtőberendezés megfelel az európai ECOPROJEKT 2022 rendeletben meghatározott, az energiahatékonyságra és a részecskekibocsátásra vonatkozó ökológiai kritériumoknak és követelményeknek. Ezt a legmagasabb, 7 csillagos pontszámmal odaítélt Flamme Verte - "Zöld tűz" tanúsítvány is megerősíti, amely a környezetbarát készülékeknek járó védjegy.

Gyártó: INVICTA
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: P619246

Paraméterek

Névleges teljesítmény 7 kW
Teljesítmény tartomány 4,5 - 10,5 kW
Fűtési terület 40-85 m²
Hatékonyság 77%
CO kibocsátás 0,08 %
Energiahatékonysági index (EIE) 102
Füstgáz tömegáram 7,2 g/s
Füstgáz hőmérséklet 352 °C
Üzemanyag keményfa, brikett
Max. a fatuskók hossza 40 cm
Füstcső ármérő 150 mm
Méretek Magasság 692 x szélesség 560 x mélység 462,5
Súly 99 kg
Anyaga Öntöttvas
Garancia 5 év

Leírás

Miért ez a termék?

  • A másodlagos levegő megvédi az üveget a füst- és koromlerakódásoktól. Biztosítja az illékony anyagok elégetését. Az állítható másodlagos légáram lehetővé teszi, hogy a készüléket túl nagy huzat esetén is lehessen üzemeltetni.

Meghosszabbított égési idő 8 óra

  • A készülék képes 8 órán keresztül lassú égés mellett üzemelni újratöltés és külső beavatkozás nélkül. Ennek az időszaknak a végén a parazsatartalékot visszanyerik. A készüléket csak az újraindításhoz kell feltölteni.

Origine France Garancia

  • Az Origine France Garantie címke az egyetlen olyan tanúsítvány, amely igazolja a termék francia eredetét. Ezt a címkét egy független szervezet hitelesíti, nevezetesen egy auditot követően. (Bureau Veritas N°7208672). Az OFG-termékek gyártása Franciaországban, az Invicta csoport termelési telephelyein történik.

Utóégetési rendszer

  • Előmelegített levegő befecskendezése az égéstérbe. A hátulról érkező kiegészítő levegőellátás magas hőmérsékleten elpusztítja a szénhidrogéneket. Az égés teljes lesz és csökken a károsanyag kibocsátás.