Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LA NORDICA ROSETTA BII KRÉM FATÜZELÉSŰ SPARHELT

876.147 Ft
Menny.:db

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

A La Nordica Rosetta BII

A kisebb helyigényű konyhák számára a La Nordica Rosetta BII ideális konyhai tűzhely. A Rosa sorozat nagyobb testvéreihez hasonlóan a La Nordica Rosetta-nak is önállóan kell állnia, hogy megmutathassa gyönyörű oldalait. Vannak ugyanis bordó vagy bézs színű csempék, amelyek túl szépek ahhoz, hogy elrejtsük őket. De természetes kőburkolat is lehetséges. A díszítőelemek az előlapra is felkerülnek, harmonikus összképet alkotva.

Alacsony károsanyag-kibocsátás és jó hatékonyság

Az égéstérbe egy panoráma ablakon keresztül lehet belátni, amely üvegöblítéssel rendelkezik. Kettős égés zajlik benne, hogy a hatásfok a lehető legmagasabbra, nevezetesen 82 %-ra emelkedjen. A két szabályozható levegőellátás mellett van egy harmadik levegőellátás is, amely már előre be van állítva, és közvetlenül a lángok felett áramlik az égéstérbe. Ott a felszálló részecskéket egy utóégető rendszerbe táplálja. Az eredmény: nagyobb energiahozam kevesebb károsanyag-kibocsátás mellett.

Nagyszerű megjelenés

Az előlapok mögött a La Nordica Rosetta BII fa fiókja található. Ez nagyon tágas, így elegendő fahasábot lehet benne tárolni. Így nem kell főzés közben fát hoznia. A fafiók fölött található a La Nordica Rosetta BII szíve, a tűztér, mellette pedig a sütőrekesz.

Robusztus öntöttvas

A keret, a teteje, valamint a gyűrűk öntöttvasból készültek, ezért nagyon tartósak. Az öntöttvas ajtók biztosítják, hogy a La Nordica Rosetta BII állandóan feszes legyen, mivel az öntöttvas nem deformálódik. Ez biztosítja, hogy a füst nem áramlik vissza a szobába.

Főzés, sütés és fűtés

A La Nordica Rosetta BII-vel körülbelül 206 m³ helyiségtérfogatot fűthetünk 7,2 kW névleges hőteljesítmény mellett. De a hőt ételkészítésre is felhasználhatja. A sütőtér 28 literes, és több szintes, amelybe rácsot vagy tálcát csúsztathat. A kilátóüvegbe egy hőmérő van beépítve, amely megbízhatóan jelzi a sütő hőmérsékletét. A sütőtér alatt egy kis melegítőrekesz van beépítve.

Gyártó: LA NORDICA
Elérhetőség: Rendelhető
Cikkszám: 7013159

Paraméterek

FÜSTCSŐ CSONK 130mm
ANYAGA ÖNTVÉNY
LEVEGŐ HASZNÁLAT BELSŐ
BURKOLAT Kerámia
TELJES TELJESÍTMÉNY (KW) 7.3
SZOBAFŰTÉSI KAPACITÁS (M³) 209
FÜSTCSŐCSATLAKOZÁS balra fent / balra hátul
ABLAK (CM) 32 x 35
HATÉKONYSÁG (%) 80
SÚLY (KG) 153
FÜSTGÁZ HŐMÉRSÉKLETE (°C) 250
RÖNK HOSSZA (CM) 30
FAFOGYASZTÁS (KG/H) 2
FÜSTGÁZ TÖMEGÁRAM (G/S) 6.8
MINIMÁLIS FÜSTGÁZHUZAT (PA) 12
TŰZHELY H X SZ X M (CM) 27 x 23 x 38
HAMUTÁROLÓ Igen
ABLAKÖBLÍTÉS Igen
SÜTŐTÉR H X SZ X D (CM) 30 x 25 x 38
RÖNK, FA BRIKETT Igen
CE-JELÖLÉS Igen
KÜLSŐ LEVEGŐCSATLAKOZÁS Nem
ELSŐDLEGES, MÁSODLAGOS LEVEGŐ Igen
HARMADLAGOS TÁPLEVEGŐ Igen