Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

INVICTA NORIK 150mm 6kW

365.845 Ft
Menny.:db

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Élvezze a nagy energiateljesítményt és számos műszaki előnyt ezzel a kedvező árú kályhával.  A melegség és a jó közérzet érzése szállja meg Önt minden egyes fellobbanáskor. 
Gyártó: INVICTA
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: P912144

Paraméterek

Névleges teljesítmény 6 kW
Teljesítmény tartomány 4 - 9 kW
Fűtési terület 30-70 m²
Hatékonyság 78%
CO kibocsátás 0,12 %
Energiahatékonysági index (EIE) 103
Füstgáz tömegáram 5,6 g/s
Füstgáz hőmérséklet 310 °C
Üzemanyag keményfa, brikett
Füstcső ármérő 150 mm
Méretek Magasság 630 x szélesség 620 x mélység 465
Súly 104 kg
Anyaga Öntöttvas
Garancia 5 év

Leírás

Miért ez a termék?

  • A másodlagos levegő megvédi az üveget a füst- és koromlerakódásoktól. Biztosítja az illékony anyagok elégetését. Az állítható másodlagos légáram lehetővé teszi, hogy a készüléket túl nagy huzat esetén is lehessen üzemeltetni.

Meghosszabbított égési idő 8 óra

  • A készülék képes 8 órán keresztül lassú égés mellett üzemelni újratöltés és külső beavatkozás nélkül. Ennek az időszaknak a végén a parazsatartalékot visszanyerik. A készüléket csak az újraindításhoz kell feltölteni.

Origine France Garancia

  • Az Origine France Garantie címke az egyetlen olyan tanúsítvány, amely igazolja a termék francia eredetét. Ezt a címkét egy független szervezet hitelesíti, nevezetesen egy auditot követően. (Bureau Veritas N°7208672). Az OFG-termékek gyártása Franciaországban, az Invicta csoport termelési telephelyein történik.

Utóégetési rendszer

  • Előmelegített levegő befecskendezése az égéstérbe. A hátulról érkező kiegészítő levegőellátás magas hőmérsékleten elpusztítja a szénhidrogéneket. Az égés teljes lesz és csökken a károsanyag kibocsátás.

Tiszta üveg

  • A tiszta üveg rendszer lassítja az üveg szennyeződését. Az üveg tetején lévő légbeömlő nyílás védőfátylat képez. Előmelegített levegőt fújnak az üveg mentén. Elindítja a gázok és az illékony anyagok égését, így védi az üveget a füst- és koromlerakódásoktól.