Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

INVICTA BRADFORD KÁLYHA 150mm 9kW

588.905 Ft
Menny.:db

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Bradfordnak időtlen stílusa van, anélkül, hogy szégyellné magát. Klasszikus, mégis modern vonalvezetése mindenkit elkápráztat. 
Gyártó: INVICTA
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: P917344

Paraméterek

Névleges teljesítmény 9 kW
Hatékonyság 73%
Megfelel a BImSchV2-nek
Átlagos szén-monoxid (CO) -kibocsátás 0,13%
Átlagos kipufogógáz-hőmérséklet 331 ° C
Füstcső átmérője 150mm
Max. a fatuskók hossza 54 cm

Leírás

llítható másodlagos levegő:
A másodlagos levegő megvédi az üveget a füst- és koromlerakódásoktól. Biztosítja az illékony anyagok elégetését. Az állítható másodlagos légáram lehetővé teszi, hogy a készüléket túl nagy huzat esetén is lehessen üzemeltetni.


Meghosszabbított égési idő 8 óra:
A készülék képes 8 órán keresztül lassú égés mellett üzemelni újratöltés és külső beavatkozás nélkül. Ennek az időszaknak a végén a parazsatartalékot visszanyerik. A készüléket csak az újraindításhoz kell feltölteni.


Origine France Garancia:
Az Origine France Garantie címke az egyetlen olyan tanúsítvány, amely igazolja a termék francia eredetét. Ezt a címkét egy független szervezet hitelesíti, nevezetesen egy auditot követően. (Bureau Veritas N°7208672). Az OFG-termékek gyártása Franciaországban, az Invicta csoport termelési telephelyein történik.


Poszt-égetési rendszer:
Előmelegített levegő befecskendezése az égéstérbe. A hátulról történő kiegészítő levegőellátás lehetővé teszi a szénhidrogének magas hőmérsékleten történő megsemmisítését. Az égés teljes és a szennyezés csökken.


Tiszta üveg:
A tiszta üveg rendszer lassítja az üveg szennyeződését. Az üveg tetején lévő légbeömlő nyílás védőfátylat képez. Előmelegített levegőt fújnak az üveg mentén. Elindítja a gázok és az illékony anyagok égését, így védi az üveget a füst- és koromlerakódásoktól